Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Urban

Вкупно време поминато на форумот:
6 денови, 9 часови и 59 минути.
Вкупно пораки:
197 пораки
Вкупно започнати Теми:
2 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 12 пораки (6%)
  12 am
 • 14 пораки (7%)
  1 am
 • 6 пораки (3%)
  2 am
 • 2 пораки (1%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 0 пораки (0%)
  8 am
 • 0 пораки (0%)
  9 am
 • 1 пораки (1%)
  10 am
 • 0 пораки (0%)
  11 am
 • 11 пораки (6%)
  12 pm
 • 11 пораки (6%)
  1 pm
 • 14 пораки (7%)
  2 pm
 • 20 пораки (10%)
  3 pm
 • 20 пораки (10%)
  4 pm
 • 15 пораки (8%)
  5 pm
 • 21 пораки (11%)
  6 pm
 • 15 пораки (8%)
  7 pm
 • 16 пораки (8%)
  8 pm
 • 5 пораки (3%)
  9 pm
 • 6 пораки (3%)
  10 pm
 • 8 пораки (4%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
151 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (76.65%)
151
Емиграција / Diaspora
21 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (10.66%)
21
Хумор
11 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (5.58%)
11
Природните убавини на Македонија и Бугарија
4 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (2.03%)
4
Забележителни личности и настани
3 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (1.52%)
3
Кино, Филм
1 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (0.51%)
1
Радио, телевизија
1 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (0.51%)
1
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (0.51%)
1
Средновековна историја
1 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (0.51%)
1
Возрожденци
1 пораки од вкупмо 197 пораки на членот (0.51%)
1

Најпопуларен форум према активност

Емиграција / Diaspora
21 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (15.67%)
15.67%
Хумор
11 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (2.73%)
2.73%
Природните убавини на Македонија и Бугарија
4 пораки од вкупно 193 пораки на форумот (2.07%)
2.07%
Актуелни теми од медиумите
151 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (0.91%)
0.91%
Возрожденци
1 пораки од вкупно 202 пораки на форумот (0.49%)
0.50%
Археологија и културно наследство
1 пораки од вкупно 222 пораки на форумот (0.45%)
0.45%
Радио, телевизија
1 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Кино, Филм
1 пораки од вкупно 235 пораки на форумот (0.43%)
0.43%
Спорт
1 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (0.36%)
0.36%
Документи
1 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.25%)
0.25%