Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - Competent

Вкупно време поминато на форумот:
51 денови, 17 минути.
Вкупно пораки:
3619 пораки
Вкупно започнати Теми:
321 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 263 пораки (7%)
  12 am
 • 325 пораки (9%)
  1 am
 • 264 пораки (7%)
  2 am
 • 205 пораки (6%)
  3 am
 • 136 пораки (4%)
  4 am
 • 93 пораки (3%)
  5 am
 • 90 пораки (2%)
  6 am
 • 48 пораки (1%)
  7 am
 • 18 пораки (0%)
  8 am
 • 25 пораки (1%)
  9 am
 • 36 пораки (1%)
  10 am
 • 68 пораки (2%)
  11 am
 • 127 пораки (4%)
  12 pm
 • 131 пораки (4%)
  1 pm
 • 155 пораки (4%)
  2 pm
 • 201 пораки (6%)
  3 pm
 • 148 пораки (4%)
  4 pm
 • 160 пораки (4%)
  5 pm
 • 162 пораки (4%)
  6 pm
 • 190 пораки (5%)
  7 pm
 • 185 пораки (5%)
  8 pm
 • 129 пораки (4%)
  9 pm
 • 180 пораки (5%)
  10 pm
 • 281 пораки (8%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
3066 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (84.72%)
3066
Хумор
87 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (2.40%)
87
Средновековна историја
62 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (1.71%)
62
Музика
62 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (1.71%)
62
Документи
46 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (1.27%)
46
Литература, книги, изданија
44 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (1.22%)
44
Забележителни личности и настани
42 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (1.16%)
42
Фолклор
33 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (0.91%)
33
Кинотека
26 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (0.72%)
26
Сликарство, изложби
24 пораки од вкупмо 3619 пораки на членот (0.66%)
24

Најпопуларен форум према активност

Кинотека
26 пораки од вкупно 72 пораки на форумот (36.11%)
36.11%
Хумор
87 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (21.59%)
21.59%
Актуелни теми од медиумите
3066 пораки од вкупно 16237 пораки на форумот (18.88%)
18.88%
Предлози
23 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (15.97%)
15.97%
Национално-ослободителни борби
14 пораки од вкупно 88 пораки на форумот (15.91%)
15.91%
Студии во Бугарија
9 пораки од вкупно 61 пораки на форумот (14.75%)
14.75%
Музика
62 пораки од вкупно 470 пораки на форумот (13.19%)
13.19%
Документи
46 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (11.47%)
11.47%
Радио, телевизија
22 пораки од вкупно 230 пораки на форумот (9.57%)
9.57%
Административни соопштенија
1 пораки од вкупно 12 пораки на форумот (8.33%)
8.33%