Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - ppan

Вкупно време поминато на форумот:
2 денови, 8 часови и 10 минути.
Вкупно пораки:
219 пораки
Вкупно започнати Теми:
40 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 0 пораки (0%)
  12 am
 • 4 пораки (2%)
  1 am
 • 0 пораки (0%)
  2 am
 • 0 пораки (0%)
  3 am
 • 0 пораки (0%)
  4 am
 • 0 пораки (0%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 0 пораки (0%)
  7 am
 • 14 пораки (6%)
  8 am
 • 17 пораки (8%)
  9 am
 • 11 пораки (5%)
  10 am
 • 24 пораки (11%)
  11 am
 • 16 пораки (7%)
  12 pm
 • 23 пораки (11%)
  1 pm
 • 23 пораки (11%)
  2 pm
 • 19 пораки (9%)
  3 pm
 • 29 пораки (13%)
  4 pm
 • 2 пораки (1%)
  5 pm
 • 0 пораки (0%)
  6 pm
 • 8 пораки (4%)
  7 pm
 • 15 пораки (7%)
  8 pm
 • 9 пораки (4%)
  9 pm
 • 4 пораки (2%)
  10 pm
 • 1 пораки (0%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
192 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (87.67%)
192
Вести од културниот живот
11 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (5.02%)
11
Кинотека
5 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (2.28%)
5
Фолклор
3 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (1.37%)
3
Средновековна историја
2 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (0.91%)
2
Документи
2 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (0.91%)
2
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (0.46%)
1
Архитектура
1 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (0.46%)
1
Предлози
1 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (0.46%)
1
Спорт
1 пораки од вкупмо 219 пораки на членот (0.46%)
1

Најпопуларен форум према активност

Кинотека
5 пораки од вкупно 72 пораки на форумот (6.94%)
6.94%
Вести од културниот живот
11 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (4.18%)
4.18%
Актуелни теми од медиумите
192 пораки од вкупно 15786 пораки на форумот (1.22%)
1.22%
Архитектура
1 пораки од вкупно 130 пораки на форумот (0.77%)
0.77%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Фолклор
3 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (0.62%)
0.62%
Документи
2 пораки од вкупно 401 пораки на форумот (0.50%)
0.50%
Спорт
1 пораки од вкупно 275 пораки на форумот (0.36%)
0.36%
Средновековна историја
2 пораки од вкупно 903 пораки на форумот (0.22%)
0.22%
Литература, книги, изданија
1 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.12%)
0.12%