Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Општа статистика - PANKOVSKY

Вкупно време поминато на форумот:
3 денови, 17 часови и 42 минути.
Вкупно пораки:
206 пораки
Вкупно започнати Теми:
4 теми
Број на направените гласања:
0 гласања
Број на гласања:
0 гласови

Праќање пораки во зависност од времето

 • 17 пораки (8%)
  12 am
 • 15 пораки (7%)
  1 am
 • 5 пораки (2%)
  2 am
 • 3 пораки (1%)
  3 am
 • 1 пораки (0%)
  4 am
 • 2 пораки (1%)
  5 am
 • 0 пораки (0%)
  6 am
 • 11 пораки (5%)
  7 am
 • 4 пораки (2%)
  8 am
 • 3 пораки (1%)
  9 am
 • 9 пораки (4%)
  10 am
 • 5 пораки (2%)
  11 am
 • 12 пораки (6%)
  12 pm
 • 12 пораки (6%)
  1 pm
 • 22 пораки (11%)
  2 pm
 • 16 пораки (8%)
  3 pm
 • 13 пораки (6%)
  4 pm
 • 11 пораки (5%)
  5 pm
 • 4 пораки (2%)
  6 pm
 • 6 пораки (3%)
  7 pm
 • 12 пораки (6%)
  8 pm
 • 8 пораки (4%)
  9 pm
 • 5 пораки (2%)
  10 pm
 • 10 пораки (5%)
  11 pm

Најпопуларен форум према бројот на пораки

Актуелни теми од медиумите
154 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (74.76%)
154
Хумор
24 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (11.65%)
24
Фолклор
6 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (2.91%)
6
Литература, книги, изданија
4 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (1.94%)
4
Забележителни личности и настани
4 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (1.94%)
4
Документи
4 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (1.94%)
4
Архитектура
2 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (0.97%)
2
Средновековна историја
2 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (0.97%)
2
Вести од културниот живот
1 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (0.49%)
1
Сликарство, изложби
1 пораки од вкупмо 206 пораки на членот (0.49%)
1

Најпопуларен форум према активност

Хумор
24 пораки од вкупно 403 пораки на форумот (5.96%)
5.96%
Студии во Бугарија
1 пораки од вкупно 61 пораки на форумот (1.64%)
1.64%
Архитектура
2 пораки од вкупно 130 пораки на форумот (1.54%)
1.54%
Фолклор
6 пораки од вкупно 481 пораки на форумот (1.25%)
1.25%
Документи
4 пораки од вкупно 402 пораки на форумот (0.99%)
1.00%
Актуелни теми од медиумите
154 пораки од вкупно 16548 пораки на форумот (0.93%)
0.93%
Емиграција / Diaspora
1 пораки од вкупно 134 пораки на форумот (0.75%)
0.75%
Предлози
1 пораки од вкупно 144 пораки на форумот (0.69%)
0.69%
Литература, книги, изданија
4 пораки од вкупно 811 пораки на форумот (0.49%)
0.49%
Вести од културниот живот
1 пораки од вкупно 263 пораки на форумот (0.38%)
0.38%