Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - ACO

Страници: [1]
1


Радуваме....

Гледам промена во држењето на господин Охрид 1944, почна со критиките кон власта на Бугарија...
Но проширете ја палетата...или не смеете?

Имаше некои такви и порано па беа санкционирани од форумот...

2
Войводата Любчо ако сака барем малко да си покаже честа и доблеста и да докаже дека има барем малко искре во тоа що го збори, НЕКА ИЗЛЕЗЕ ЯВНО ПРЕД МАКЕДОНСКИТЕ МЕДИУМИ И НЕКА КАЖА ЧЕ Е БЪЛГАРИН ПО ПРОИЗХОД И РОД, КАКОВ Е ТОЙ ЧОВЕК КОЙ СЕ СРАМУВА ДА СЕ КАЖЕ КОЙ Е И ЩО Е.ЩО ТОЛКУ ОВОЙ ЧОВЕК ВНАТРЕ ВО НЕГОВАТА ПСИХА ГО КОЛЕБА ДА КАЖЕ ПРЕД ЯВНОСТА ДЕКА Е САМ СО СЕБЕ ЯСЕН И СЕ ЧУВСТВУВА КАКО МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН.А СЕГА ВАКА Е НИТУ РИБА НИТУ ЖЕНА. ВО МАКЕДОНИЯ ИМА ЛУГЕ КОИ ПРОСТО СИ Я ЖРТВУВУВАА СВОЯТА ЕГЗИСТЕНЦИЯ КОЙ СЕ ОСУДИЯ САМИТЕ СЕБЕ НА МАТЕРЯЛНА БЕДА ЗА ДА СИ ГО ЗАЧУВААТ ДУХОВНОТО БОГАТСВО ЗА ДА СИ ГО ЗАЧУВААТ НАЙ СКАПОТО ОСТАВЕНО ОД СВОЙТЕ ПРЕДЦИ БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО САМОСОЗНАНИЕ.А ЛЮБЧО ЗА КОЙ СЕ ВЕЛИ ДЕКА Е ЕДЕН ОТ ПОБОГАТИТЕ ВО МАКЕДОНИЯ СЕ ПЛАШИ И КОЛЕБА КАКО МАЛО ДЕТЕ, ДА ГИ КАЖЕ ТИЕ ДВЕ ДУМИ АЗ СЪМ БЪЛГАРИН НЕ ЗНАЧИ НИЩО ДРУГО САМО ДЕКА ВО ЦЕЛАВА ОВАА РАБОТА ОКОЛИ БЪЛГАРЩИНАТА НА ЛЮБЧО ИМА НЕКОЯ СКРИЕНА ИГРА.СИТЕ ОНИЕ КОЙ ВЕРУВААТ ВО БЪЛГАРЩИНАТА НА ЛЮБЧО АКО САКААТ ДА СЕ УВЕРАТ ДЕКА НЕ ГИ МАМИ И МАНИПУЛИРА НЕКА ПОБАРААТ А ИМААТ ПРАВО ВО ТОА ОТ ЛЮБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ЯВНО ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПРЕД МАКЕДОНСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ КАКВА МУ Е НАЦИОНАЛНОСТА И КАКО ШТО СЕ ЧУВСТВУВА.САМО ТАКА КЕ СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ДИЛЕМИТЕ ВО ВРЪСКА ЗА ОВОЙ ЧОВЕК. ИЛИ ПАК АКО Е ТОЛКУ ГОЛЕМ БЪЛГАРИН НЕКА ПОМОГНЕ СО НЕЩО НА СВОЙТЕ БРАТЯ МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИ, А НЕ САМО ПРАЗНИ ЗБОРОВИ И ЛУДИ ВЕТУВАНЪА

Aйде ти DEKO, бидейки го бараш тоа од другите,явно тука на форумов и ако имаш доблест и медиюмски, со цело свое име и презиме и сите генералии изясни се че си българин...

3

Поткрепете я македонката Дияна во шоуто на Слави „Добре дошъл в България“

Силна девойка, македонска българка....случайно во шоуто...
Я претставува Република Макеодния..
Да я подържиме...
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=128013467211685

http://vbox7.com/play:788ca71e

4
Disidentе, а бе знам оти многу многу незгодно (дипломатско кажано) тава што станало, ама да не се отвара пак фронт. Канзуров отвори еден со Божо чорба-каша стана работата. Прав крив ич не важно, важно е грдо изгледа како шо викат скопјане. Уште еден ного ќе е...да земаме ваздух, да спуштиме топката и јавно да не го експлотираме проблемот.

БККС има убав, природен раст на релевантноста, сериозен е клубот, тава се препознава и от странците тука во РМ и от марка Б во РМ. БККС има некое јадро, значи има перспектива како никој друг досега во РМ. Дури свесен си дека тезите прво тука кажани после се експлотираат и по МК пресата от за тукашни прилики „сериозни“ интелектуалци, што последно едн голем комплиметн за сите тука на форумот. Плагијатотствот е најголем облик на респект  :) . Значи и другите не сметаат за релевантни. Нема една промашена тема на форумот, и секој пат темите се отвараат пред да истите бидат актуелизирани и од опзицискиот и од владиниот печат. Тоа значи дека многу прецизно ги артикулираме проблемите во РМ, а некои пат и решенијата. Не треба да се дефокусирате от позитивниот раст...примил не примил здраве одаме напред.

Се е ОК тоа шо го викаш, апсолутно те разбирам, ама е, политици такви се.

Абе Даскале!!!!  Ти голем подлизурко си бил!!!...
Що сърце носеш???....

5
.

Те молам селото погоре що си го напишал како.... село ГИРЛЯНО,кочанско....да го измениш.
Ми смета затоа що истинското име на селото е ГЪРЛЯНИ(родно место на мойот татко)..
Благодарам..

Страници: [1]