Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - lady

Страници: [1] 2 3 4
1
http://bkks.org/forum/index.php/topic,2237.msg11872.html#msg11872
 Във врска със случайот на Спаска Митрова, само се потврждава че българите в Македония са най-дискриминираните граждани в тази бивша йугославска република.Че нещо ще се промени на македонските власти към хората с българско самосъзнание сигурни няма да е подобре, разбира се и понатам ще продолжи тормозот, унеженията и заплахата към македонските българи.
 Ние македонските българи не само че апелираме, но просто молиме към нашата единствена надежда Майка БЪЛГАРИЯ.Молиме защото сме нейни чеда и не по наша вина се намираме в това тешко положение.Всичко което искаме са човечки правдини и да спре омразата към нас.Искрено се надяваме че настоящата власт в България ще направи всичко за македонските българи, който разбира се няма да останат дължни към българската кауза и българщината.БЪЛГАРИО МАКЕДОНСКИОТ БЪЛГАРИН НУЖДАЕ ОТ ТВОЯ ПОМОЩ

Ох мил Деко!!!

Ти изгледа ниту патуваш во България ниту контактираш с хората там...
Майка България оддамна не е майка, туку макеа.....
Та тая Майка исфрли нашиа явно деклариран македонски българин Петър од работното си место...А защо??? 
Защото како секи що македонски българин не знае да трпи неправди и той дигна гласа  да трси акция од България, да не си прават само реклама с наща мъка и ето какво получи од майка България....
А ти очакваш помош...Каква??? С какво???
Чули поне в ЕУ да е тропнала на масата и да  каже искаме Македония да спре с тероро над нашето малцинство....Чул ли си???
Нема ни да чуеш....


КОМПЕТЕНТ за да не го напраеш  и овай форум како онай що го направи долен ,подолен и од Кайгана.....игнорирай ме.....Има попаметни луге со кого да си гукате....Мене ме одмини

Драга Лејди, имаш лично право да сметаш дека Бугарија е маќеа, но тоа е само твое лично мислење. Во секој случај, треба да ти е јасно дека некои луѓе решиле да се реализираат професионално во Република Бугарија, и ако не им оди во една работа, можат слободно да побараат нова работа на берзата на трудот.

Но да се вратиме на темата. Коментарот на Деко се однесува на нарушувањата на човековите права на Спаска Митрова во Република Македонија. Твојот коментар ја изместува и уништува темата на дискусија, што е спротивно на правилата на форумот:

Цитат
12. Во овој форум се коментираат само изнесените ставови, а никогаш авторите на ставовите, било нивни автори да се учесници во форумот или други лица. Членот не смее да ги уништува темите на форумот со други информации кои не се поврзани со темата, тенденциозен говор на иронија, лични дискусии и слично. За се' што не е поврзано со темите на форумот, постојат приватните пораки.

Ако сметаш дека се нарушени нечии права во Република Бугарија, на пример на Петар Колев, слободно отвори нова тема во форумот и/или контактирај го Хелсиншкиот комитет за човекови права во Бугарија. Те уверувам дека твоите коментари се добредојдени и многу внимателно се анализираат.

Но ако дека немаш намера да придонесуваш за конструктивниот разговор, подобро не пишувај. Веќе сум те опоменувал за нарушување на правилата, па затоа сметај дека ова ти е последно предупредување пред БАН.

НАИСТИНА МНОГУ НИ НЕДОСТАСУВА ВАНЧО МИХАЙЛОВ...............

2
http://bkks.org/forum/index.php/topic,2237.msg11872.html#msg11872
 Във врска със случайот на Спаска Митрова, само се потврждава че българите в Македония са най-дискриминираните граждани в тази бивша йугославска република.Че нещо ще се промени на македонските власти към хората с българско самосъзнание сигурни няма да е подобре, разбира се и понатам ще продолжи тормозот, унеженията и заплахата към македонските българи.
 Ние македонските българи не само че апелираме, но просто молиме към нашата единствена надежда Майка БЪЛГАРИЯ.Молиме защото сме нейни чеда и не по наша вина се намираме в това тешко положение.Всичко което искаме са човечки правдини и да спре омразата към нас.Искрено се надяваме че настоящата власт в България ще направи всичко за македонските българи, който разбира се няма да останат дължни към българската кауза и българщината.БЪЛГАРИО МАКЕДОНСКИОТ БЪЛГАРИН НУЖДАЕ ОТ ТВОЯ ПОМОЩ

Ох мил Деко!!!

Ти изгледа ниту патуваш во България ниту контактираш с хората там...
Майка България оддамна не е майка, туку макеа.....
Та тая Майка исфрли нашиа явно деклариран македонски българин Петър од работното си место...А защо??? 
Защото како секи що македонски българин не знае да трпи неправди и той дигна гласа  да трси акция од България, да не си прават само реклама с наща мъка и ето какво получи од майка България....
А ти очакваш помош...Каква??? С какво???
Чули поне в ЕУ да е тропнала на масата и да  каже искаме Македония да спре с тероро над нашето малцинство....Чул ли си???
Нема ни да чуеш....


КОМПЕТЕНТ за да не го напраеш  и овай форум како онай що го направи долен ,подолен и од Кайгана.....игнорирай ме.....Има попаметни луге со кого да си гукате....Мене ме одмини

3

Айде охриде и други удбаши да частете що свалихте Петър Колев од ефира.....
Мамата ваша мръсна комунистичка.....У кръвта ви е само предавството...путка ви майчина
Направихте ли му кеф на дебелио влашки газ и онай циганино од морето....
Безсрамници, ние македонски българи си гробо копаме....
Ама ке се роде нов Ванчо не се грижите.....
ДА БЕШЕ ВИСТИНСКА Lady , СИГУРНО НЕМАШЕ ДА ПИШУВАШ СО ВАКОВ ПРОСТАЧКИ СТИЛ ! НО , ТОА СИ Е ТВОЕ ПРАВО И ИСТОТО ТЕ ИСТАКНУВА КАКО ЛИЧНОСТ ! А ПРАВОТО НА Ohrid Е ДА ТИ ПРЕСУДИ КАКО ШТО ВЕРОЯТНО КЕ ТИ ПРЕСУДИ !

ОООООООООООооооооо :D :D :D


Абе тия що ме знаат нека ти кажат а не ти..... :D :D
А за такви како охрид и ти...не се ни обидувам да бидам таа що сум....затоа щоне сте ни завредиле бе.....ясно ти е ама нели работеш по налог....айде чекам го охрид....како и секогаш он трие....сичко по ред   :D


4

Айде охриде и други удбаши да частете що свалихте Петър Колев од ефира.....
Мамата ваша мръсна комунистичка.....У кръвта ви е само предавството...путка ви майчина
Направихте ли му кеф на дебелио влашки газ и онай циганино од морето....
Безсрамници, ние македонски българи си гробо копаме....
Ама ке се роде нов Ванчо не се грижите.....

5
28-годишен службеник - амбасадор во Тирана

На кандидатот за амбасадор во Тирана - Веле Трпевски, вработувањето во Собранието му е второ работно место, а во дипломатијата нема никакво искуство...

http://www.vest.com.mk/?ItemID=B4D9550A12E26F4FBC2D60B9C2B359E0


 :o

http://www.facebook.com/vtrpevski

музика: Тома Здравкович....тоа е изгледа клучната дипломатска квалификација

ВОЙВОТКАТА НА ДПМНЕ КОСАНА НИКОЛИЧ НА ЯВНА ПАРТИСКА МАНИФЕСТАЦИЯ ПРЕЗЕНТИРАШЕ СРПСКИ ФОЛКЛОР , А НЕ ПАК ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ ! ОВИЕ РАБОТИ САМО ПОТВРДУВААТ ОТИ НЕ СЕ РАБОТИ ЗА ВМРО АМИ ЗА "Удруженье Против Бугарских Бандита" !

Нам познато како   ВМРО-ДПМНЕ-ВАЛЬЕВО   ;D

6
Лейди, получи се един изкуствен скандал. Както някой успешно коментира, КБ "влезе на форума като слон в стъкларски магазин"! Не знам кой е този КБ, Петар Колев ли е, Петко Атанасовски ли е, но този човек се изказва все едно е някакъв ръководител или важна особа в "Преображение". Ако това е така, аз много се съмнявам, че този човек може да бъде полезен като такъв в МДП! Той не може да води дискусии и да се обосновава. Бръщолевенето само на общи приказки е проста пропаганда, която на днешно време не върши работа! Може силата на човека да е в някаква изпълнителна сфера, но определено за "диригент" не става!  :-\
Как за тебе не се намери един да се изкаже против, а за бай Петко - виж какво стана ;D
Може би трябваше да ни го представиш още от началото, но пак се съмнявам, че щеше да се задържи. Той дойде, за да демонстрира уж някакви риторски умения и според мене - с ясното съзнание и намерение да го банират!

Ортодокс!!!

Аз имам свой подход към нещата и начин на изразяване, а КБ си има свой, нито той моят коментира нито яс неговиот...
Нито пак яс одговарам за него нито той за мен..
А не забравяй че сме членове на едно дружество...

7
Eто какви заплахи получава Компетент чрез уважаемата Лейди:
http://vmro.bg/forum/viewtopic.php?f=43&t=1286&start=10


 
Цитат: lady_S
Със риск да бидам банирана и яс предавам соопщение од Комитското братство...

Цитат:
За втори път получавам бан.... не ги е срам тия страхливци. Даскалчето от вуза, така наречения Компетент ще си получи заслуженото, ще дадем гластност на това, което се случва тук. Моля дайте гластност и вие !!! Нашият сайт трябва да е готов другата седмица, ще има и форум. Заповядайте там никой няма да ви цензурира по милиционерски !!! Ще се опитам пак да отворя тема за МДП - Западна Европа, да видим пак ли ще ми изтрият профила или ще получа бан.


Човекът с раздвоената самоличност май нещо много се е развихрил?!  ;)

Компетент!!! Я стига се прави на удрен....

Там си пише хубаво че цитирам.....хората не са глупави.....

А на края яс се дръжам до  правилото,... секой си има право да си каже що мисли......
А вие сте против това свето право....Вербален деликт в света вече не е основа за секаков вид прогонване....
И затова недей да мислиш че си ме оцърнил :D....


Истрихте сичките теми в които си казват хората как работи и кво е  БНД..
Това демократия ли е?? 

8
Божидар Димитров иска стенограма от разговора между Ангел Марин и Райна Манджукова
http://www.cross-bg.net/balgariya/88-novini-i-sabitiya/1105682-bozhidar-dimitrov-iska-stenograma-ot-razgovora-mezhdu-angel-marin-i-raina-mandzhukova

Цитат
На въпрос дали би си взел думите назад, ако бъде изнесена стенограмата от разговора между Ангел Марин и Райна Манджукова, Божидар Димитров отговори положително и заяви, че също така ще помоли да бъде уволнен председателят на Агенция за българите в чужбина.

Абе жешко е сега в България иако вали сняг.....
Дано им разхлади главите... :D

9
Цитат
...Че аз мога да поискам да регистрирам партия, носеща името на БРЦК на Левски и Каравелов, например ...
И те уверявам, че за съжаление можеш без проблем .

Да действаме тогава, докато някой не ни е изпреварил! ;D

А-а-а, без мене - немам връзкив партията да правя партия 

 ;D

Pankovsky ти претплатен ли си тука.?..... ;D
Ай прошетай малку... :D :D....иди до съседите, мислам виртуелни... :D :D

10
Lady OK там сум ама каков е проблемот?

Не бе,не :D :D :D :D

Нема проблеми....Нудам ти контакт, дружба :D :D :D

А!!! пръпа од жена а :D :D :D
Ама нема врска.....нищо важно....

Онака оти яс ти прати да знаеш


11
- удри млати до дек живо шава, може послен да ти е мило, ама да прощава     ;D
;D

Даскале соопщението од другио форум беше од мене.....
Истриено ти е значи....нема друго що дае
Даскале,
Сакам да ти пишам......najdi me na skype kako tuffgirl61

12
- удри млати до дек живо шава, може послен да ти е мило, ама да прощава     ;D
;D

Даскале соопщението од другио форум беше од мене.....
Истриено ти е значи....нема друго що дае

13
Прво ако сакате да шириме активна мирољубива коегзистенција  за таа политика времето е минато свршено,второ како шо гледате под Исаро се гледа дека сеуште врие врела крв иако со диаметрална противречност, но екстремата раѓа и импозантни чекори ,понекогаш за напредиа а понекогаш парадира глупоста но во секој случај поинтересно е  да се чуе такво нешто отколку цензурирана еднонасочна мисла,авангардата под Исаро станува интересна дај боже да не  има што повеке  жедни за слатката ука на нашата кауза ке најдеме  заедничи јазик слатко интерсно ми е да разговарам со почетници во делото ние постоиме и за нив ,но отсега поодговорно и  посериозно.

Браво.......

Како я кажа!!....Тркалото се помрдна......напред,храбро,щипските българи се будат....
Нема успехи без борба.....но со демократски средства...
Горделива сам....

14
александър по мирно бе брате, нема за какво сами себ да си скокаме по стомаха! Ех горешта Българска крв...апелирам за воздржаност (ако и некои ме става на ум де ;D)

Ма бъгарска работа сме си  - удри млати до дек живо шава, може послен да ти е мило, ама да прощава     ;D


иди на скайп   :D :D :D

15
А на нашта Шчипјанка ке и речам мош не сум лав ама ЖТ ДК ВК ПН БИИ СМ и давам јагненца.

Сори, ама с такива съкращения нищо не ти се разбира, освен ако това не е специален "щипски език"?!  ;)
Придържай се към темата ...

Компетентчо яс ке ти кажам що е големио щипянец:

ЖЪТ ДЛЪК ВЪК ПЪН БЪИ СЪМ     :D :D :D :D
Абе нели ни фале темниа вокал...яс го додадех :D

Страници: [1] 2 3 4