Бугарски Културен Клуб

Ве молиме пријавете (login) или зачленете се (register).

Пријавете се со корисничко име, лозинка и должина на сесија
Напредно пребарување  

Новости:

Прикажи ги пораките

Овој оддел овозможува да ги гледате сите пораки оставени од овој член. Но внимавај можеш да ги видиш истите само од делови на форумот каде имаш пристап.

Пораки - golemiot

Страници: [1] 2 3 ... 6
2
http://freemacedonia.net/statia.php?sn=704&t=7&

ДОЛУ НА САЙТА / НА ЛИСТА С ПРОТЕСТА / ИМА : "ОСТАВИ МНЕНИЕ" ! МОЖЕ ДИРЕКТНО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ, КАТО НАПИШЕТЕ : " ПОДПИШЕТЕ МЕ " ! АКО ЖЕЛАЕТЕ, ОСТАВЯЙТЕ ВАШИТЕ ПРОФЕСИИ И КООРДИНАТИ ЗА ВРЪЗКА.ТОВА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ.ДОСТАТЪЧНО Е ДА ПОСОЧИТЕ ГРАДА , ОТ КОЙТО ПИШЕТЕ !
Б А Н

Страници: [1] 2 3 ... 6