Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Актуелни теми од медиумите => Тема започната од: ohrid1941 на Март 09, 2009, 11:37:58

Наслов: Телма: Информатички пад на Македонија
Поставена од: ohrid1941 на Март 09, 2009, 11:37:58
Телма: Информатички пад на Македонија
http://telma.com.mk/vest.aspx?vest=4121