Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Литература, книги, изданија => Тема започната од: lady на Март 09, 2009, 09:50:59

Наслов: Стојан Христов
Поставена од: lady на Март 09, 2009, 09:50:59
Авторот е член на МАНУ.. ја препорачувам неговата книга која ја имаше во Скопје незнам дали се уште....„Херои и убијци„.....многу отворено ја кажува вистина а чудно да го дозволат кај нас да се чита...мегудругото повеке има посветено за Ванчо Михајлов