Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Литература, книги, изданија => Тема започната од: lady на Март 08, 2009, 10:06:00

Наслов: фотографии
Поставена од: lady на Март 08, 2009, 10:06:00
Доколку некој има можност би сакала и би било добро да ги пуштат фотографиите кои ги има во Алманахот, од чествувањето за Тодор Александров во Штип во времето пред Втората св.војна
Наслов: Одг: фотографии
Поставена од: Илинден на Март 08, 2009, 11:45:48
(http://www.picvalley.net/u/1550/6983165401161739492.JPG)
Град Штип со Хисарот


(http://www.picvalley.net/u/2492/594401903658451756.JPG)
Учителки во Штип, 1915г.


(http://www.picvalley.net/u/1706/1374195994905506602.JPG)
Училишен хор, Штип, 1917-1918г.


(http://www.picvalley.net/u/1570/19361046981683452629.JPG)
Чествување за Тодор Александров, Штип, 1942г.


(http://www.picvalley.net/u/2879/440085462717808449.JPG)
Чествување за Тодор Александров, Штип, 1942г.
Наслов: Одг: фотографии
Поставена од: lady на Март 09, 2009, 09:38:34
Браво,браво, многу Ти благодарам, има уште ....и јас сакав да ставам нешто но многу кв се и не мозев да ги вметнам....сепак многу ми е мило што си се потрудил.