Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Сликарство, изложби => Тема започната од: disidente на Јули 30, 2009, 12:05:10

Наслов: Иван Гоцев
Поставена од: disidente на Јули 30, 2009, 12:05:10
„От реалното до сюреалното”

http://www.pipe.bg/out.php?id=78679