Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Литература, книги, изданија => Тема започната од: disidente на Јули 14, 2009, 09:52:32

Наслов: Мина Тодорова
Поставена од: disidente на Јули 14, 2009, 09:52:32
Годишнина од смъртта на любимата на Яворов - Мина Тодорова

http://today.actualno.com/news_250901.html