Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Актуелни теми од медиумите => Тема започната од: ohrid1941 на Март 06, 2009, 06:48:27

Наслов: Музикални избори во Македонија
Поставена од: ohrid1941 на Март 06, 2009, 06:48:27
После најавата за изградба на музикален споменик на Александар Велики, Скопје наскоро ќе има и музкален часовник. Овој проект (http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=30130284B2261546B8C3A493E4B35490) е дел од предизборната кампања на кандидатот за градоначалник на Скопје Коце Трајановски. Во продолжение еве и неколку интересни коментари (http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=E65DAE6107C4384FBFAEA7F2C7DB0652).
Наслов: Одг: Музикални избори во Македонија
Поставена од: kbc на Март 06, 2009, 11:58:48
Споменик на споменик.
Сигурни ли се дака во Скопје наскоро ќе има место за уште споменици?
Наслов: Одг: Музикални избори во Македонија
Поставена од: ohrid1941 на Март 07, 2009, 12:39:45
Што ќе биде следното кое треба да го очекуваме од Коце Стрелка? :-)