Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Актуелни теми од медиумите => Тема започната од: valli на Јуни 20, 2012, 03:39:44

Наслов: Македонија треба повеќе да се плаши од Бугарија отколку од Грција
Поставена од: valli на Јуни 20, 2012, 03:39:44
Македонија повеќе треба да ја загрижува Бугарија отколку Грција. Со Грција има јасно дефинирана црвена линија, но се потценува политиката со Бугарија, која не е помалку опасна од нашиот северен сосед, вели бугарскиот професор Стефан Влахов Мицов
Особено треба да се внимава на бугарските пасоши кои ги добиваат Македонците, тоа во иднина може да има негативни последици за земјава.
Тие бугарски пасоши кои ги добиваат Македонците, таа работа не е случајна и мора да се обрати внимание, тоа во еден момент ќе има големо значење, вели Стефан Влахов Мицов професор.
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=92881