Бугарски Културен Клуб

Култура и уметност => Фолклор => Тема започната од: disidente на Јануари 23, 2010, 01:35:24

Наслов: Чипровски килими
Поставена од: disidente на Јануари 23, 2010, 01:35:24
Чипровски килими

http://www.dnevnik.bg/bigpicture/2009/12/17/831200_chiprovski_kilimi/