Бугарски Културен Клуб

Општа дискусија => Актуелни теми од медиумите => Тема започната од: Гръкоубиец на Март 04, 2009, 02:24:03

Наслов: Група "Приятели на България в Република Македония" във Facebook
Поставена од: Гръкоубиец на Март 04, 2009, 02:24:03
Приятели, заповядайте в групата "Приятели на България в Република Македония" във Facebook:

http://www.facebook.com/group.php?gid=64151662712&ref=mf


Оваа група е за сите пријатели на Б'лгарија во Македонија и за сите кои посакуваат поблиска соработка меѓу двете земји. Да го пронајдеме и да се стремиме кон она што не зближува, а не она што не разделува.


Да разменуваме тука музика, видео и информација за настани, како и се она што не поврзува. Ви посакуваме добредојде на сите!
Наслов: Одг: Група "Приятели на България в Република Македония" във Facebook
Поставена од: лејди на Март 04, 2009, 02:59:16
добар предлог, со бога напред, се надевам ке се намножите
Наслов: Одг: Група "Приятели на България в Република Македония" във Facebook
Поставена од: jasbukivedi на Март 09, 2009, 04:25:39
Состојбата е критична! Ројтерс вели дека 2 милиони Македонци сакаат да се прикључат кон таа група. Од Фејсбук изјавија дека ќе барат финансирање од Македонската и Бугарската валада за апгрејд на серверите на таа премногу популарна социјална мрежа. Никола Груевски изјави дека Фејсбук ќе ја добие целата подршка од "земјата на информатичари" - Македонија. Станишев се оправдува дека има премногу трошоци за таа година и мора да побара помош од Европската Унија.  ;D
Наслов: Одг: Група "Приятели на България в Република Македония" във Facebook
Поставена од: Видин на Март 09, 2009, 06:36:32
Состојбата е критична! Ројтерс вели дека 2 милиони Македонци сакаат да се прикључат кон таа група. Од Фејсбук изјавија дека ќе барат финансирање од Македонската и Бугарската валада за апгрејд на серверите на таа премногу популарна социјална мрежа. Никола Груевски изјави дека Фејсбук ќе ја добие целата подршка од "земјата на информатичари" - Македонија. Станишев се оправдува дека има премногу трошоци за таа година и мора да побара помош од Европската Унија.  ;D

Споко. Станишев е пътник. Бат' Бойко каза, че кинтите не са проблем ;)
Наслов: Одг: Група "Приятели на България в Република Македония" във Facebook
Поставена од: Competent на Март 09, 2009, 10:46:46
Состојбата е критична! Ројтерс вели дека 2 милиони Македонци сакаат да се прикључат кон таа група. Од Фејсбук изјавија дека ќе барат финансирање од Македонската и Бугарската валада за апгрејд на серверите на таа премногу популарна социјална мрежа. Никола Груевски изјави дека Фејсбук ќе ја добие целата подршка од "земјата на информатичари" - Македонија. Станишев се оправдува дека има премногу трошоци за таа година и мора да побара помош од Европската Унија.  ;D

Споко. Станишев е пътник. Бат' Бойко каза, че кинтите не са проблем ;)

А Бойко, както е известно, винаги казва истината и изпълнява обещанията си !  :D
Абе, я пишете за култура тук !